Surprise myself - een cadeau voor jezelf!

Waarom niet ook gewoon een leuk cadeau voor jezelf bestellen? Dat verdien je toch? Vinden wij, bij Jolie Gifts in ieder geval wel!  Maar... het is dan wel een verrassing wat je krijgt natuurlijk ;-) 

Je kunt kiezen uit een mini brievenbuscadeau, brievenbuscadeau of een cadeaubox. Natuurlijk willen we jou wel op een leuke manier verrassen, beantwoord de vragen voor je jouw verrassing bestelt. Jouw cadeau wordt verstuurd met een persoonlijk kaartje met een berichtje van mij aan jou

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ikzelf en ik een mooi cadeau voor je mag gaan samenstellen 

Hoe werkt het?

​In het menu beantwoord je de vragen. Je mag hier kort en bondig antwoord op geven :-) Aan de hand van jouw antwoorden ga ik je verrassen met een cadeau dat écht bij je past en waar je blij van wordt! 

 Ik vind het heel leuk om het cadeau te voorzien van een kaartje met een persoonlijk berichtje voor jou. Hoe meer ik over jou weet en de reden waarom je jezelf deze box gunt, hoe beter het kaartje aansluit bij jouw cadeau. Dit is natuurlijk geen must en je mag bij deze vraag ook een "X" invullen. 

 Wanneer je bij de open vragen een "X" invult, betekent dit dat je geen voorkeur hebt en je wil laten verrassen. 

 Qua omschrijving van jezelf is het voor mij handig om te weten hoe oud je bent, wat voor soort studie je volgt of welke baan je hebt of je sport, een hobby hebt en in welke levensfase je zit bijvoorbeeld begonnen met een nieuwe studie/baan, onlangs getrouwd, happy single, herstellende van een mentale dip, net mama geworden etc

 Er staan vragen over producten in het lijstje, dit betekent niet dat één of meerdere van deze producten ook daadwerkelijk toegevoegd worden aan jouw cadeau. Dat blijft een verrassing maar op deze manier heb ik voldoende opties!

 Let op! De levertijd van dit product is afwijkend. Bestel je op een werkdag voor of na 14:00 uur dan wordt het de dag erna verzonden mits alles voor jouw verrassing op voorraad is. Is dit niet het geval? Dan ontvang je een berichtje.

© 2023 - 2024 Jolie Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel