​Onze missie

Jolie Gifts is persoonlijk, waardevol en origineel. Met onze cadeauboxen laat je zien hoeveel je om de ander geeft en haar of hem waardeert. Het is dus niet alleen een cadeau, maar echt een persoonlijk verhaal met een kaartje of foto. Steek iemand een hart onder de riem, wens een fijn zwangerschapsverlof, feliciteer met een verjaardag of een huwelijk of versterk de banden met elkaar door het verzenden van een cadeaubox!

Onze themaboxen zorgen ervoor dat je jouw boodschap treffend kunt overbrengen, sommige producten zijn voorzien van een tekst die jouw gevoel verwoordt. In sommige gevallen kun je zelfs kiezen uit meerdere opties zodat je met jouw cadeau de juiste boodschap kan overbrengen. De cadeauboxen kun je deels of geheel zelf samenstellen, hierdoor geef je het cadeau een persoonlijke touch omdat de inhoud helemaal is afgestemd op de ontvanger. We hebben cadeaus voor elk budget en iedere gelegenheid.

Cadeaus voor hem en haar en voor alle momenten

In onze giftshop kun je terecht voor een cadeau voor hem en haar en voor alle momenten. Je kunt een cadeaupakket voor een vrouw ook op thema bekijken om zo het juiste cadeau te vinden. 

Naast onze ook kant-en-klare cadeauboxen, kun je ook een cadeaubox voor haar zelf samenstellen. Ook hebben we een assortiment cadeaus voor mannencadeaus voor de speciale momenten van het jaar en mogelijkheden voor originele zakelijke cadeaus en geschenken.

Bekijk alle cadeaus voor hem of kies ervoor om een onvergetelijk persoonlijk cadeau voor hem zelf samen te stellen. 

Het gezicht achter de cadeauboxen

Wie dit allemaal heeft bedacht? Dat ben ik, Valérie! Getrouwd met Joost, en trotse moeder van onze zoontjes Vince ('20) en Tim ('22). Maar deze twee lieve donderstenen waren er niet zomaar. Daar gingen moeilijke jaren aan vooraf met miskramen. Juist daarom weet ik hoe fijn het is als iemand je iets toestuurt om je te troosten, op te vrolijken of een hart onder de riem te steken. Daarom heb ik ervoor gekozen om een webshop te starten met cadeauboxen die je kunt sturen naar de mensen die jou lief zijn. Zowel in goede maar óók in slechte tijden. En dan geen standaard cadeaupakket maar een brievenbus cadeautje of cadeaubox zonder cliché teksten maar juist persoonlijk en oprecht. 

Goed om te weten

 Brievenbuscadeau of cadeaubox met persoonlijke touch door de keuzemogelijkheden.
 Bestel vooruit zodat het cadeau zeker op tijd geleverd wordt!
 Verzending rechtstreeks naar de ontvanger of naar jou, zodat je de cadeaubox zelf kunt overhandigen.

Waarom kiezen voor Jolie Gifts?

 Verrassend om te krijgen, een feestje om te geven!
 Cadeaus voor elk moment of gelegenheid en passend bij de boodschap en het budget.
 Altijd op tijd door de handige “open mij op” sticker.
 Cadeaus  op maat en met aandacht samengesteld.
 Kleine onderneming met persoonlijke service.

Heb je specifieke ideeën of wensen? Neem contact op voor de (zakelijke) mogelijkheden.

Wie ga jij met een cadeaubox verrassen?
Liefs, Valérie


Shop direct 

                   


Gezien in


Anderen over Jolie Gifts 

© 2023 - 2024 Jolie Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel