Gun jouw collega een origineel cadeau, jouw werknemer een speciaal cadeau of zakenrelatie een passend relatiegeschenk! Ik denk graag met je mee om het leukste zakelijke cadeau of  perfecte relatiegeschenk te kunnen geven! We hebben een kant-en-klaar aanbod cadeauboxen welke je kunt personaliseren of vraag vrijblijvend een relatiegeschenk op maat aan.


Waardering uiten draagt bij aan het geluk van de medewerker en dat kan een positief effect hebben op de werkvloer.
Via de webshop bestel je eenvoudig een zakelijk brievenbus cadeau of relatiegeschenk in een cadeaubox in verschillende thema's.

 Ook kunnen we één of meerdere cadeaupakketten op maat samenstellen. Denk aan een vrolijk brievenbus cadeautje op inhaakdagen zoals "Blue Monday", Valentijnsdag, Pasen, Sinterklaas of een luxe relatiegeschenk zoals een welkomstpakket voor nieuwe medewerkers, een champagnepakket voor het vieren van een zakelijk succes of kerstpakketten en eindejaarsgeschenken als blijk van waardering. 

 Vraag direct een vrijblijvend cadeau(s) op maat voorstel aan of een contact verzoek.

  

Cadeaubox met een boodschap voor elke gelegenheid 
Graag bekijk ik samen de mogelijkheden waarbij we zorgen dat het geschenk aansluit bij de boodschap die je wil overbrengen. Of het nu gaat om een klein bedankje, cadeaus voor speciale gelegenheden zoals een verjaardag, jubileum, een afscheid of een origineel en persoonlijk kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Daarnaast is het voor grotere aantallen ook mogelijk om de bedrijfsidentiteit door te voeren in bijvoorbeeld de producten, het kaartje of de verpakking. 

Cadeaubox versturen direct naar de ontvanger of zelf overhandigen
Op werkdagen voor 12 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden! We kunnen de cadeaubox direct naar de ontvanger versturen of naar jou, zodat je de cadeaubox zelf kunt overhandigen. Wil je de box vooruit bestellen? Geen probleem, vul de datum in wanneer de box open mag en wij zullen de cadeaubox vóór deze datum versturen met een "open mij op" sticker naar de gelukkige ontvanger!

Alle opties kunnen direct naar de ontvanger per post worden verzonden of afgeleverd worden op één locatie. Verzendvoorwaarden voor grotere aantallen kunnen afwijkend zijn en worden beschreven in het voorstel op maat.

Waarom Jolie Gifts?
 We leveren samengestelde cadeauboxen die zorgen voor een lach op je gezicht. Een feestje om te geven, verrassend om te krijgen!

 Cadeaus voor elk moment of gelegenheid passend bij de organisatie, boodschap en het budget.

 Jolie Gifts verzorgt de leukste verrassingen en bedankjes op maat en deze worden met aandacht samengesteld.

 Kleine onderneming met persoonlijke service om te assisteren bij het vinden van de juiste invulling conform de wensen.

 Volledig ontzorgd: alles wordt door ons logistiek geregeld, verpakt en (thuis) bezorgd en brengen hier een passend voorstel voor uit.

© 2023 - 2024 Jolie Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel