Verstuur een cadeaubox met self love & care aan jezelf of iemand anders

Self love is essentieel en daarom heeft Jolie Gifts een fijn assortiment self care producten voor in de brievenbuscadeaus en cadeauboxen. Niet alleen om te geven aan iemand anders maar ook aan jezelf! In deze blog vertel ik je waarom je jezelf of iemand anders zou verrassen met een Self love & care cadeaubox per post! 

In de drukte van het dagelijks leven vergeten we vaak het belangrijkste: goed voor onszelf zorgen. Maar is dat niet het allerbelangrijkste? En dan bedoel ik niet één keer in de maand eens lekker in bad liggen met een goed boek of fles wijn. Dat is stap één, rust nemen, even de knop op pauze zetten maar vooral de relatie met jezelf. Self love gaat over het erkennen van onze eigen waarde, het waarderen en liefhebben van ons lichaam en geest, en het stellen van grenzen die ons geluk bevorderen.

En deze tijd aan jezelf besteden, is niet egoïstisch, maar eerder een noodzakelijke stap naar een tevreden balans in je drukke leven. Self love stelt ons in staat om gezonde relaties met anderen te ontwikkelen. Wanneer we van onszelf houden, kunnen we anderen liefhebben. We zijn beter in staat om liefde te geven en te ontvangen, zonder dat dit ten koste gaat van onze eigen behoeften en grenzen. Ook verbetert Self love ons zelfbeeld en zelfvertrouwen. Wanneer we onszelf accepteren zoals we zijn, met al onze gebreken en tekortkomingen, stralen we zelfvertrouwen uit naar de wereld om ons heen. Dit versterkt onze veerkracht in het omgaan met uitdagingen en tegenslagen.

Activiteiten die passen bij Self care zijn bijvoorbeeld een warm bad nemen, meditatie of journaling. Het gaat erom dat we bewust tijd vrijmaken voor onszelf en luisteren naar onze behoeften. En het is toch hartstikke leuk als je met een Self love & care cadeaubox de reminder krijgt om deze tijd voor jezelf te claimen en te nemen.

Deze cadeauboxen zijn samengesteld met producten die gericht zijn op ontspanning.  Door een Self love & care cadeaubox aan een geliefde te sturen laat je zien dat je om de ander geeft. En om jezelf wanneer  je de "treat myself - self love & care box" bestelt. De cadeaubox kan een goede herinnering zijn om prioriteit te geven aan zelfzorg, even een stap terug. Self love zorgt voor ons welzijn en geluk en wanneer je hier tijd voor vrijmaakt. Met een cadeaubox vol met self care items investeer je in eigen groei, veerkracht en geluk!


Verras jij iemand met een cadeaubox voor een self care moment of jezelf? Bekijk ons assortiment kant-en-klare cadeauboxen die je zelf kunt personaliseren, stel zelf een brievenbuscadeau of een cadeaubox samen, of laat je verrassen en bestel de "treat myself - self love & care box"

Terug naar overzicht

© 2023 - 2024 Jolie Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel