Zelf een brievenbus cadeau voor haar samenstellen

Een pakketje versturen dat door de brievenbus past is niet alleen leuk om te versturen maar ook heel makkelijk. Je kunt dit cadeau op afstand versturen en het maakt niet uit of de ontvanger thuis is, jouw cadeau ligt gewoon op de deurmat als verrassing! 

Je kunt ook een brievenbus cadeau voor hem zelf samenstellen. Ook kun je een brievenbuscadeau in thema zwanger & baby zelf samenstellen uit een selectie van producten passend bij dit thema. Voor een speciaal zakelijk geschenk of voor grotere aantallen relatiegeschenken maken we graag een voorstel op maat.   

Een persoonlijk cadeau per post versturen

Je kunt hier zelf een brievenbus cadeau voor haar samenstellen. Je vindt hier al onze originele producten voor in de cadeaubox.  En dit samengestelde cadeautje past door de brievenbus. 
Wil je een uitgebreidere keuze? Kies dan voor een cadeaubox voor haar zelf  samenstellen.

Een brievenbus cadeau versturen voor iedere gelegenheid

Met een cadeau van Jolie Gifts verras je iemand door een mooi cadeau met een kaartje per post te versturen. Maak je verrassing extra speciaal door dit kaartje te voorzien van een liefdevolle en persoonlijke boodschap en voeg eventueel nog een mini polaroid foto toe voor een persoonlijke touch.

Verzending brievenbuscadeau of vooruit bestellen

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden! Een brievenbuspakketje past door de brievenbus en wordt bezorgd door de reguliere postbode, daarom heeft het een lager tarief dan een cadeaubox welke met de pakketdienst wordt verstuurd. Wil je de box vooruit bestellen? Geen probleem, vul de datum in wanneer het brievenbus pakketje open mag en wij zullen het brievenbuspakketje vóór deze datum versturen met een "open mij op" sticker naar de gelukkige ontvanger!

© 2023 - 2024 Jolie Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel